M.I.A. se raspištoljila – stigla još jedna nova pjesma “CTRL”
9. rujna 2020.
Nikola Knežević (2543 Članci)
Podijeli

M.I.A. se raspištoljila – stigla još jedna nova pjesma “CTRL”

Nakon što je nedavno ostvarila suradnju s producentima Cadenzom i GulityBeatzom na pjesmi “Up Inna”, popularna reperica oštrog jezika, M.I.A. objavila je novu pjesmu “CTRL”.

Pjesmu možete ekskluzivno poslušati na web stranici OHMNI.com, a u poruci je M.I.A. rekla kako je ova pjesma za 2020. godinu i kako nije s njezinog nadolazećeg i dugoočekivano šestog albuma.

“Napravljena je za OVDJE + SADA, DANAS.”, rekla je M.I.A koja je uz pjesmu dala javnu potporu osnivaču WikiLeaksa Julianu Assangeu kojega je branila i podržavala i u prošlosti. Inače, Assange se pojavio na londonskom sudu ranije ovog tjedna zbog saslušanja o izručenju Americi. M.I.A. je ranije još prosvjedovala protiv njegovo izručenja Americi gdje je osumnjičen za hakiranje računalne mreže u Pentagonu 2010. godine.

M.I.A. je ranije ove godine objavila svoju prvu novu pjesmu u tri godine, “OHMNI 202091”, preko svog Patreon računa, a njezin zadnji album bio je “AIM” 2016. godine. Dokumentarni film “MATANGI / MAYA / M.I.A.” objavila je 2018. godine, a tada je i predstavila videospot za pjesmu “Reload” koju je snimila 2004. godine i objavila po prvi put upravo u dokumentarnom filmu. U lipnju 2019. godine imenovana je članom najčasnijeg Reda Britanskog Carstva za njezin doprinos glazbi.

Foto: Promo