Bruce Springsteen najavio novi album pjesmom “Letter to You”
10. rujna 2020.
Music Box (7898 Članci)
Podijeli

Bruce Springsteen najavio novi album pjesmom “Letter to You”

Bruce Springsteen je jedan od najzaposlenijih ljudi u glazbenom svijetu očito jer je samo ove godine reizdao pet albuma “The Rising”, “Devils & Dust”, “Live in New York City”, “Live in Dublin” i “18 Tracks”, a prošle godine objavio je album “Western Stars” koji je predstavljen uz pripadajući film.

The Boss ne staje i već najavljuje novi studijski album “Letter to You” koji će biti objavljen 23. listopada za Columbiju. Na njemu se nalazi 12 pjesama i snimljen je s E Street Bandom, dok su ga producirali Bruce i Ron Aniello. Tu su i tri pjesme koje su snimljene samo kao pokušaji za njegove albume iz 70-ih godina, “Janey Need a Shooter”, “If I Was the Priest” i “Song for Orphans”. Nako najavu albuma Springsteen je otkrio naslovnu pjesmu “Letter to You”.

“Volim emocionalnu prirodu pjesme, ali i zvuk E Street Banda koji je sve snimio uživo u studiju na način koji nismo do sada imali prilike raditi i bez nasmimavanja. Snimili smo album samo u pet dana i ispalo je da je ovo jedno od najvećih iskustava u snimanju koje smo ikada imali”, rekao je Gazda.

Foto: Danny Clinch