Marilyn Manson objavo novi album “We Are Chaos”
11. rujna 2020.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Marilyn Manson objavo novi album “We Are Chaos”

Shock rock zvijezda Marilyn Manson objavio je svoj 11. studijski album naziva “We Are Chaos”. Na njemu se našlo 10 pjesama, među kojima i istoimeni singl čiji je videospot premijerno prikazan krajem srpnja. Dan prije objave izdanja predstavljena je i pjesma „Don’t Chase The Dead“, koja se  također našla na njemu.

Manson je za Revolver otkrio process nastajanja albuma: “Započeo sam album s uvodom kojim je određen ugođaj čitavog izdanja. Napisali smo 10 pjesama kako bi se dočaralo tradicionalno značenje LP izdanja, s A stranom i B stranom. Baš kao u filmu ili predstavi, prisutna su tri čina. Bili smo vrlo detaljni u njihovom slaganju, ali nije bilo teško”, objasnio je koncept albuma, u čijem je nastajanju sudjelovao i producent Shooter Jennings.

„Kad smo Shooter i ja prije skoro 2 godine odlučili započeti rad na ovom albumu, bili smo na turnejama i morali smo uskladiti obaveze. Radeći s njim bio sam ohrabren isprobati nove stvari u procesu pisanja pjesama, ali i vratiti se već starim metodama. S producentske mi je strane pomogao da ostanem dosljedan sebi, ali i inovativan. Njegova mi je perspektiva približila višedimenzionalne elemente kojima sam oduvijek težio“, nadodao je Manson.

Napomenuo je i da je u razdoblju kreiranja albuma bio prisiljen poraditi na kreativnosti jer se tada njegova kuća renovirala pa je boravio u tuđem domu. “Osjećaj je skoro kao da za slikanje raspolažete samo bijelom i crnom bojom, ta bi se metafora mogla primijeniti u stvaranju glazbe. Na neki način su mi bile dostupne ograničene mogućnosti.”