Nastup Mary May najavljuje bogatu koncertnu sezonu u Zadru
24. rujna 2020.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Nastup Mary May najavljuje bogatu koncertnu sezonu u Zadru

U petak, 2. listopada, kao najava Koncertne sezone 2020/2021, u Zadar premijerno stiže Mary May, najsnažnija kantautorica domaće scene. Njena glazba živi u skrovitim pejzažima gdje se susreću američki folklor, pop i blues.

Uživo nastupa s bendom koji čine redom izvrsni glazbenici – Luka Čapeta na gitari, Marin Živković na saksofonu i Borko Rupena na bubnjevima.

Koncertni ured Zadar, unatoč kriznoj i neizvjesnoj godini, u Zadar nastavlja dovoditi vrhunske glazbene poslastice. Tako je nedavno, u okviru projekta ZadrugART, na Kapetanskom po prvi put u Zadru nastupio sjajni reper Kandžija. Podsjetimo i na prvorazredni kulturni događaj kada je u Zadru dvama rasprodanim koncertima 19. i 20. lipnja javnosti prvi put uživo predstavljena suradnja Bože Vreće i Edina Karamazova. Njihov je album Lachrimæ, upravo objavljen u izdanju diskografske kuće Croatia Records, već izazvao veliku pažnju domaćih i stranih medija.

U istom duhu i nova koncertna sezona donosi pregršt uzbudljivih glazbenih događaja, a detalji će se objaviti na medijskoj konferenciji 29. rujna.

Ulaznice za koncert Mary May se u pretprodaji mogu kupiti online po cijeni od 30 kuna.