Domagoj Šimek iz benda She Loves Pablo objavio prvi solo album!
5. studenoga 2018.
Music Box (11069 Članci)
Podijeli

Domagoj Šimek iz benda She Loves Pablo objavio prvi solo album!

Afirmirani zagrebački rock autor Domagoj Šimek objavio je prvi samostalni album „Atlas On My Hoof“. Intimni akustični prvijenac donosi intrigantni kontrast njegovom dosadašnjem stvaralaštvu.

Najpoznatiji kao gitarist i pjevač razornog benda She Loves Pablo, u 13 novih pjesama njeguje minimalistički pristup ogoljen gotovo isključivo na akustičnu gitaru i ležerniju vokalnu izvedbu. Istovremeno topao i maglovit ugođaj uz dopadljive melodije poziva na ponovno slušanje i čini idealan soundtrack za nadolazeće hladnije dane

Sve pjesme potpisuje Domagoj Šimek, izuzev dvije gdje se kao koautor i gostujući vokal pojavljuje Chris Ian (Killed A Fox). Za snimanje su, uz Domagoja, zaslužni Leonard Klaić, Marko Gaćina i Mark Mrakovčić koji stoji i iza miksa, masteringa te dodatnih aranžmana pjesama. Dizajn omota albuma izradila je umjetnica Petra Drožđan-Kranjčec.

„Atlas On My Hoof“ popis pjesama:
01. Atlas On My Hoof
02. But I Don’t Need
03. Open Home
04. Hammer Of The Gods
05. 3 Days
06. Crude Pornography
07. Yet
08. You Will Not Grow Old
09. Waste Of Air
10. Hope Is Dead And Gone
11. Juggular
12. Dust
13. Sextant

Album izdan za etiketu Dostava Zvuka dostupan je na službenoj Bandcamp stranici autora, kao i u fizičkom CD obliku u Dirty Old Shopu u Zagrebu.