Jennifer Lopez i Maluma osvojili svijet zajedničkim spotom
27. rujna 2020.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Jennifer Lopez i Maluma osvojili svijet zajedničkim spotom

Jennifer Lopez i Maluma, objavili su novi spot “Pa Ti + Lonely” o kojem se ne prestaje pričati i koji je u manje od dva dana skupio gotovo 5 milijuna pregleda na Youtubeu i stigla je žemu sami vrh trendinga.

“Pa Ti” i “Lonely” producirali su Jon Leone i Édgar Barrera, a napisali su je Jennifer Lopez and Maluma. Spot je režirao Jessy Terrero, snimljen je u Hungtington, NY i New York City. Pjesme će biti i u filmu i na soundtracku filma. “Marry Me” (Universal Pictures) u kojem također glume neodoljiva Jennifer Lopez i popularni Maluma. Film će u kinima biti prikazan uoči Valnetinova, odnosno u kina dolazi 12. veljače 2021.

Svestrana Jennifer Lopez, nagrađivana glumica, pjevačica, producentica…, jedna je od najutjecajnijih ženskih umjetnica. Uz milijunske naklade albuma i talent, oduševljava i svojim izgledom i energijom. To se vidi i u ovom spotu, ali i u nedavnom spektakulatnom nastupu na “Pepsi Super Bowl Halftime Show”. Maluma već sa svojih 26 godina slovi kao vodeći vokal u latino glazbi i idol je mladima diljem svijeta.

Umjetničko ime Maluma je nastalo od prva dva slova njegove majke, oca i sestre. 2018. je na “Latin GRAMMY” dodjeli s albumom F.A.M.E. pobijedio u kategoriji za najbolji suvremeni pop vokalni album. Na Twitteru ga prati 6 milijuna ljudi, na Facebooku23 milijuna, a na Instagramu čak 53,3 milijuna.