IZVJEŠĆE/FOTO: Noćna bolnica Psihomodo popa u Medici
2. listopada 2020.
Music Box (10738 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: Noćna bolnica Psihomodo popa u Medici

U novo nenormalno vrijeme odlično raspoloženi Psihomodo pop održali su fantastičan koncert u dvorištu Medike, očito gladni svirke koja život znači.

Prvi put u karijeri Psihići su zasvirali pred 300-injak najbržih fanova u prostoru Medike i barem na tren omogućili da zaboravimo na ono iza nas i uživamo u momentu. Punk rock moment s luckastim frontmenom i odlično usviranim bendom. Zaista raspoloženi dečki su otprašili kao da su 20-ak godina mlađi.

Večer je počela promocijom nove ploče “Digitalno nebo”, koja je odlično upakirana sa sjajnim coverom i tirkizno plavim vinilom, a glazba na njoj je i više nego respektabilna. Bend se družio i fotkao s fanovima, da bi nedugo nakon toga na stageu pored nekolicine novih pjesama odsvirali hrpu starih hitova s kojima su pomaknuli sve prisutne guze. Među odabranim naslovima našla se tu i njihova prva ikad skladana pjesma, ali i hitovi poput “Natrag u garažu”, “Osjećam se haj mozak baj baj”, “Ramona”, “Ja volim samo sebe”, “Sexy magazin” itd.

Vrhunac koncerta po mom skromnom mišljenju je bila izvedba pjesme “Sve će biti u redu” koja je toliko zarazna i potrebna u ova vremena ispunjena strahom. Publika je dobila odličnu glazbenu večer, sjajnu energiju od raspoloženog Gopca i samo se nadam da će ovakvih koncerata biti i dalje.

Set lista:

Telegram Sam
Volim crtane filmove
16-ica
Bomba
Digitalno nebo
Banana
Nema nje (Zauvijek)
Frida
Rano jutro
Bejbi
Brz k’o munja
Vampir
Ja volim samo sebe
Ona ludo pati
Donna
Ako želiš biti moja
Sve će biti u redu
Osjećam se haj mozak baj baj
Mila
Bože čuvaj Psihomodo pop
Natrag u garažu
Pinokio
Nebo
Ramona
Sexy magazin

Deja vu
Totalno sam lud
Frida (acoustic)
Leteći odred
Tuga
Alkohol

Piše: Boris Mihačević

Foto: Davor Birt