Kandžija s bendom ovog petka u dvorištu Medike
14. listopada 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Kandžija s bendom ovog petka u dvorištu Medike

Kandžija i vjerni prateći bend dolaze u petak, 16. listopada u dvorište Medike „porušiti plafone koje potres nije uspio“. Netom prije lockdowna uspjeli su održati veliki koncert u staronormalnim uvjetima, a sada se konačno vraćaju pozornici, svom najprirodnijem staništu s kojeg uvijek pružaju nezaboravni provod.

Posljednji album „Plafon“ izdan krajem 2019. označio je Kandžijin spektakularni povratak studijskom radu s bendom Gole žene, a reakcije javnosti i kritike uzdigle su ga doslovno do plafona nazivajući album vrhuncem Kandžijine karijere. Specifični po spoju rapa i groovea live benda na čijem se repertoaru uvijek nađu stari hitovi poput „Nema labavo“, „Đuro“ i „Crkva“, u kombinaciji s novim uspješnicama „Seljak“ i „Državna sisa“ jedinstvena su pojava domaće scene koja se uživo ne propušta!

U pretprodaji po 50 kuna, na dan koncerta i na ulazu 60 kuna. Pretprodajno mjesto: Dirty Old Shop (Tratinska 18). Broj ulaznica ograničen je na 300 komada. Prilikom kupnje ulaznice potrebno je ostaviti ime, prezime i kontakt, a evidencija se čuva 14 dana od koncerta.

Vrata se otvaraju u 19h, koncert počinje u 20h, a kraj koncerta je u 22h. Sukladno preporukama i odlukama Stožera za civilnu zaštitu na samom ulazu vodit će se pisana evidencija svih prisutnih te mjerenje temperature. Poseban naglasak stavljen je na važnost odgovornog ponašanja uz održavanje fizičke distance i preporuku nošenja maski na samom događaju.