Paul McCartney najavio album “McCartney III” nastao u izolaciji
24. listopada 2020.
Music Box (11075 Članci)
Podijeli

Paul McCartney najavio album “McCartney III” nastao u izolaciji

Album “McCartney” objavljen je 1970. godine, njegov nastavak “McCartney II” 1980. godine, a čak 40 godina kasnije stiže i treći dio “McCartney III”.

Paul McCartney je upravo najavio kako će objaviti novi solo studijski album “McCartney II” koji stiže 11. prosinca za Capitol. Sve je pjesme napisao, producirao i izveo sam, a materijal je nastao tijekom ove godine u Sussexu.

“Živio sam izolacijski život na svojoj farmi i sa svojom obitelji te sam odlazio u studio svakoga dana. Morao sam malo poraditi na filmskoj glazbi i to se pretvorilo u uvodnu pjesmu, a onda kad sam to učinio pomislio sam što ću dalje? Imao sam neke stvari na kojima sam radio godinama, ali ponekad bi mi ponestalo vremena i ostalo bi napola gotovo pa bih počeo razmišljati o onome što imam. Svaki dan bih započeo snimanje s instrumentom na kojem sam napisao pjesmu, a zatim postupno sve to složio, bilo je jako zabavno. Radilo se o stvaranju glazbe za sebe, a ne stvaranju glazbe koja mora odraditi neki posao. Dakle, samo sam radio stvari koje sam i zamišljao. Nisam ni slutio da će ovo završiti kao album.”, rekao je Paul McCartney.

Legendarni Beatle zadnji studijski album objavio je prije dvije godine, “Egypt Station”, a ranije ove godine reizdao je album “Flaming Pie” iz 1997. godine.

Foto: Promo