Maynard James Keenan iz Toola poručio antikoronašima: “Pojedite k***c!”
25. listopada 2020.
Music Box (10956 Članci)
Podijeli

Maynard James Keenan iz Toola poručio antikoronašima: “Pojedite k***c!”

Frontmen kultnog progresivnog metal benda Tool, Maynard James Keenan, izliječio se od koronavirusa pa je odaslao i novu poruku teoretičarima zavjere, odnosno tzv. antikoronašima.

Maynard je bio pozitivan na koronavirus još u veljači ove godine i rekao je da je iskustvo bilo dosta gadno.

“Preživio sam, ali nije bilo lijepo. Tako da sam se morao nositi s time.”, istaknuo je i dodao kako nije ranije otkrio da je pozitivan kako ne bi bio jedan od onih koji trčkaraju okolo vrišteći da su zaraženi.

“Ali je sve stvarno. Bio sam u Australiji, otišli smo na večeru i odmah sam osjetio da hrana nije bila dobra. No, tada nisam ništa znao. Nismo imali pojma da su to stvari na koje treba paziti i to odmah. Morao sam sljedeće jutro na međunarodni let za Novi Zeland. Bili smo četiri dana u hotelu. Pio sam vodu, tuširao se, brinuo se o sebi, konzumirao zeleni čaj pokušavajući preboliti to i bilo je užasno. Ali tada nismo znali ništa, odnosno koliko stvari mogu biti gadne. Da sam tada znao sigruno bih izludio.”, rekao je Joeu Roganu.

Keenan se i danas bori s plućima i ostalim poteškoćama koje izaziva koronavirus, a pluća su mu oštećena zbog kroničnog kašlja koji je izazvao Covid-19.

U intervjuu kod Joea Rogana odaslao je poruku svim teoretičarima zavjere, odnosno onima koji vjeruju da koronavirus ne postoji.

“Još osjećam posljedice koronavirusa. Možda nisam bio blizu smrti, ali imam prijatelje koji su zamalo umrli. Bilo je užasno. I onda imate ljude koji govore kako smo plaćeni da govorimo o ovome. Pojedi kurac, čovječe”, bio je bez dlake na jeziku, kao i uvijek, pjevač Toola.