White on White otkrio još jedan singl s nadolazećeg albuma – “Happy Hour”
5. prosinca 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

White on White otkrio još jedan singl s nadolazećeg albuma – “Happy Hour”

Drugi studijski album riječkog kantautora Marka Rogića, poznatijeg kao White on White najavljen je ovog ljeta odličnim singlom ‘Mirrors’ te njegovim artističkim video spotom koji sugerira atmosferu užasa i stanovite težine, a za čiju je realizaciju zaslužan sve poznatiji mladi redatelj, također Riječanin, Filip Gržinčić.

Suradnja se nastavila i u novom spotu za drugi singl s nadolazećeg albuma – Happy Hour.

Skladba je to koja u srži ima ispovjednu notu u dijalogu dvoje ljudi koji slijedi netom nakon teškog perioda, mogućeg sukoba, svađe i nerazumijevanja. U izvedbenom je smislu riječ o duetu pjevača Marka Rogića i osvježenja koncertne ekipe White on Whitea, Antonije Braut, pri čemu svatko iz svojega kuta progovara o životu udvoje i svemu što on lijepoga i manje lijepoga donosi.

Filmskim je kadrom zabilježen otrježnjujući i uglavnom pomirljiv razgovor dvoje ljudi, pri čemu je dijaloški okvir pjesme pojačan dojmljivom plesnom izvedbom Martine Hrlić Rogić i Borne Babića. Uz plesače se u videu pojavljuju i članovi White on Whitea – Darko Terlević, Radoslav Tičić Paf i Edin Botić, a domaćin predivnog ugođaja ovoga je puta bila svečana sala palače Modello koja se nalazi u najužem centru Rijeke. Glazbu i tekst potpisuje Marko Rogić, a aranžman i produkciju Darko Terlević (The Siids, Morso).

Foto: Filip Gržinčić