Ogenj kontriraju božićnim pjesmama ljubavnim singlom “Zela si me”
8. prosinca 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Ogenj kontriraju božićnim pjesmama ljubavnim singlom “Zela si me”

Ogenj kontriraju božićnim pjesmama koje su okupirale radijski eter. U razdoblju kada blagdanski napjevi izlaze kao na traci, kreativni, neumorni i uvijek radišni Koprivničanci Ogenj iznenadili su nas s novom ljubavnom pjesmom “Zela si me”.

Novi je to singl s drugog studijskog albuma benda “Si kak jen” koji je objavljen pod Dancing Bear etiketom.

U svježe objavljenom singlu nećete sresti materijalne darove, božićna drvca, niti lampice koje vam žmirkaju s okićenih borova, snježne staze, a ni djedicu sa svojim sobovima. Kroz “ganc” novi singl “Zela si me” Ogenj su progovorili o istinskom poklonu ovoga Božića, a to je darivanje sebe jedno drugome, odnosno o nematerijalnom bogatstvu i snazi stvaranja. “Tamo gdje 1+1 više nisu 2, tamo gdje u potpunoj predanosti iz 1+1 nastaje 3, gdje je ljubav sjajnija i toplija čak i od sunca. U idealnim uvjetima ovih ljudskih prolaznih života, predati se drugom je najveća sreća postojanja, bar za nas”, pojašnjava poruku novog singla frontmen benda Tomislav Mihac Kovačic.

Autor teksta i glazbe je Tomislav Mihac Kovačic, iza aranžmana stoji Ogenj, dok je za produkciju zaslužan Ante Prgin-Surka. Video spot za novi singl “Zela si me”, sadrži snimku s nedavno održanog vatrenog open air spektakla koji su Ogenj održali ove jeseni u Koprivnici. Za video je zaslužan Marko Čordaš (Studio Jeka).

Album “Si kak jen” nije jedini highlight bendu u 2020. godini. Godina im je prošla i u znaku zbirke pjesama talentiranog frontmena Tomislava, imena “Šteroga gladiš on ti ostaja”.