Taylor Swift iznenadila obožavatelje i objavila još jedan album!
12. prosinca 2020.
Music Box (10966 Članci)
Podijeli

Taylor Swift iznenadila obožavatelje i objavila još jedan album!

Na ugodno iznenađenje fanova diljem svijeta, Taylor Swift je ovog petka iznenada objavila novi studijski album, i to drugi u ovoj godini!

Svega nekoliko sati nakon prve najave putem društvenih mreža, album “evermore” stigao nam je točno u ponoć. Novo izdanje Taylor je opisala kao “sestrinsko izdanje albuma ‘folklore'”, koji je također objavljen iznenada u srpnju ove godine, a s kojim je ostvarila i Grammy nominacije. Album nam stiže uoči 31. rođendana Taylor Swift, koji će slavna glazbenica proslaviti ove nedjelje, 13. prosinca, na što se i sama osvrnula porukom prema fanovima: “Otkada sam imala 13 godina bila sam uzbuđena oko svog 31. rođendana, jer to je moj najdraži broj – zaokrenut! Upravo zato sam vas na ovaj način htjela iznenaditi. Do sada ste svi bili brižni i dragi za moje rođendane, a sada je trenutak da i ja vama poklonim nešto! Znam da će ovogodišnji blagdani mnogima od nas donijeti i osjećaj samoće te ako je među vama itko tko se u tim trenucima okreće glazbi, kao i ja, ovaj je album za vas!

Kako je bilo i s albumom “folklore”, i novo izdanje plijeni pažnju i svojim popisom gostujućih imena! Taylor Swift ovom su se prilikom u radu na pjesmama pridružile HAIM, u pjesmi “no body, no crime”, kao i The National u “coney island” te ponovno Bon Iver, ovaj put u naslovnoj “evermore”. Čitav album se zvukom bez sumnje oslanja na prethodnika, a u njegovom kreiranju sudjelovao je isti tim autora i producenata – Jack AntonoffAaron Dessner iz The Nationala te Joe Alwyn.

Također, zajedno s albumom u ponoć je predstavljen i videospot za “willow”, pjesmu koja otvara album, a koji supotpisuje s Aaronom Dessnerom, ujedno i producentom pjesme.

Popis pjesama:
willow
champagne problems
gold rush
’tis the damn season
tolerate it
no body, no crime (feat. HAIM)
happiness
dorothea
coney island (feat. The National)
ivy
cowboy like me
long story short
marjorie
losure
evermore (feat. Bon Iver)
right where you left me (bonus track)
it’s time to go (bonus track)

Foto: Beth Garrabrant