Kreće crowdfunding za underground spektakl Cure i Dečka
20. prosinca 2020.
Music Box (9729 Članci)
Podijeli

Kreće crowdfunding za underground spektakl Cure i Dečka

23. siječnja 2021. u 16 sati kreće 24 sata non stop live glazbe, miks žanrova i instrumenata, slušanja i uvažavanja!

Oni ne odustaju! Cura i Dečko, power-couple domaće underground scene, još jednom razbija formu i dovode se do granica izdržljivosti – za glazbu! Budi dio priče, donacijom podrži organizaciju, jer siječanjski će 24-erosatni performans ovoga puta stvoriti zajednica, i to crowdfunding kampanjom “24 sata zajedno“!

“Najluđi izlazak posljednjih je nekoliko mjeseci onaj u dućan, ili šetnja psa, a kavice se piju preko videochata. Kao što sada introverti pomažu ekstrovertima, pogubljenima u ovom “novom normalnom”, mi se kao kreativci osjećamo odgovornima da damo sve od sebe da sokovi ekspresije i avanture i dalje divljaju!”

Ovo nije obična donacija – Cura i dečko pripremili su obilje unikatnih poklona, iskustava i umjetničkih dijela kojima nagrađuju vaš dar! Objavljena je Crowdfunding kampanja sa svim informacijama o ovom jedinstvenom događaju, ako te zanima koji glazbenici sudjeluju, trk na link! Kampanja kreće 16.12., a važno je napomenuti kako ovim projektom zajednica prosperira u doba pandemije, jer sav novac prikupljen namijenjen je glazbenicima, tehničarima i ostalom osoblju koji svojom ljubavlju stvaraju ovaj performans jedinstven na svijetu!

“Za ugodnu je improvizaciju najvažnije slušati, a vi nas slušate i plešete s nama već 5 godina! Želimo postati više od prijatelja i učiniti nešto ludo i lijepo – zajedno!” 

Foto: Andrea Kovač