Poslušajte kako zvuči kada se poznati HRT-ov novinar Branimir Farkaš uhvati mikrofona i gitare
25. prosinca 2020.
Music Box (10088 Članci)
Podijeli

Poslušajte kako zvuči kada se poznati HRT-ov novinar Branimir Farkaš uhvati mikrofona i gitare

Oni su Nasljednici svega dobrog u rock and rollu. Oni su novo ime na rock sceni, bend sa zagrebačkom adresom koji puca visoko.

Nasljednike su osnovali Branimir Farkaš (vokal, gitara) i Roko Farkaš (solo gitara) 2019. godine, a od ovog proljeća stabilizirali su se u postavi s Vjekom Zuhrićem Novakovićem na bubnjevima i Vinkom Jakupakom na bas gitari.

Nasljednici za sebe kažu da su tinejdžerski band s “imposterom among us”, s vjernim i cool mladim fanovima. Branimir i Roko dosad su napisali 50-ak autorskih pjesama od kojih su njih 20-ak predstavili publici na nizu koncerata u Zagrebu u proteklih godinu i pol dana. Nakon zapaženih nastupa na festivalima Glazbene kuće na Bundeku dobili su stalni angažman kao kućni band u klubu Booze and Blues u Tkalčićevoj ulici u Zagrebu. 4 nastupa u 4 petka zaredom bili su dovoljni da ova nova energija bude primijećena, a prvi singl snimljen pod producentskom palicom Marija Rašića, basista, aranžera i producenta MajkiSamo sanjaj je, kako sami kažu, početak jedne nove rock priče i novog novog vala u nekad rockerskom gradu.

Režiju spota potpisuje Branimir Farkaš dok je spot snimio i montirao Ognjen Golubić, a ono što pjesma i spot poručuju je da je Zagreb rockerski grad koji spava ispod naslaga prljave love i betona, a svi mu možemo probuditi dušu ako zaplešemo uz ritam nasljednika svih rockera ovog najvećeg predgrađa u rock univerzumu.