Skladatelj i producent Ivo Lesić pronašao nikad objavljenu pjesmu Meri Cetinić
26. siječnja 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Skladatelj i producent Ivo Lesić pronašao nikad objavljenu pjesmu Meri Cetinić

Kako su u vrijeme korona krize mnogi ostali u svojim domovima s minimalnim izletima u danje svjetlo, tako je i splitski skladatelj i producent Ivo Lesić odlučio dublje posegnuti u svoju bogatu arhivu te pronaći pjesme koje ili nikada nisu objavljene ili nikada nisu digitalizirane.

Naišao je na pjesmu “Nisi moj” hrvatske glazbene dive Meri Cetinić koja je snimljena prije dosta godina, a nikada nije ugledala svjetlo dana. Naime, bilo je planirano da ta pjesma bude dio nekog novog albuma Meri Cetinić, ali kako se ta ideja nije realizirala pjesma je završila u ladici i stajala tamo sve do danas.

Ivo Lesić i Meri Cetinić odlučili su pjesmu objaviti za Croatia Records, a ekipa CroRec Digitala za ovu prigodu izradila je lyric video. Glazbu i aranžman potpisuje Ivo Lesić, a tekst Željko Pavičić. Sudeći prema prvim reakcijama pjesma je došla na odobrenje obožavatelja Meri Cetinić koji smatraju kako je ovo još jedna prekrasna pjesma dive predivnog glasa koja je zaslužila ugledati svjetlo dana.

Inače, Meri i Ivo su dugogodišnji suradnici i zajedno su snimili puno uspješnih pjesama, pogotovo LP “Potraži me” iz 1988. godine koji je doživio i platinastu nakladu.

Foto: arhiva Croatia Recordsa