The Gentleman u Začaranoj Močvari premijerno predstalja svoj novi singl Hide & Seek!
4. veljače 2021.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

The Gentleman u Začaranoj Močvari premijerno predstalja svoj novi singl Hide & Seek!

“Gentleman” obično podrazumijeva uglađenog gospodina koji se prema drugima i prema svijetu odnosi na izuzetan način.” stoji u početnom opisu na njegovoj službenoj stranici, a već nakon nekoliko taktova njegovih pjesama uspijevamo razaznati značenje takvog uvoda.

The Gentleman je svestrani glazbenik dubokog senzibiliteta, kantautor i multiinstrumentalist. Glazba koju stvara izuzetno je poetična, nositeljica čiste emocije i minimalizma, jednostavnosti u svojoj kompleksnosti, uz čvrstinu i melankoliju, a sve nam to isporučuje u svojim pjesmama koje je gotovo nemoguće svrstati u određeni žanr. U tome se krije ljepota, ali i velika intriga kojom nas je zarazio od svog prvog pojavljivanja na hrvatskoj glazbenoj sceni. U njegovim skladbama postoji doza privlačne mistike koja nas obuzima svakim novim slušanjem. Gentleman nas navodi da slušamo glazbu kao nekad, iznova puštajući pjesme bogate vokalnim, glazbenim i pjesničkim slojevima. U svojim koncertnim izvedbama koncipiranim u strukturu priče glazbu vraća u okrilje kazališnog performansa pridajući pažnju kako akustičnim i sadržajnim tako i vizualnim dijelovima koncerta. Za svoj prvi album naziva “The Gentleman” dobio je odlične ocjene glazbenih kritičara iz cijele regije, te je njime osvojio srca publike. Održao je brojne koncerte u klubovima i na festivalima diljem Hrvatske , te je nastupio na InMusic festivalu 2019. godine.

The Gentleman će u Začaranoj Močvari premijerno predstaviti svoj novi singl Hide & Seek s istoimenog nadolazećeg albuma koji će 9. veljače biti i službeno objavljen uz prateći videospot. Za vas je pripremio set pjesama s prvog albuma, no i neke od još neobjavljenih pjesama. Ako ste ljubitelji kantautorske nježnosti, lirske promućurnosti i ekspresivne ličnosti, zasigurno ćete uživati u glazbi The Gentlemana.

Konvert je na rasporedu u ponedjeljak 8. vlejače s početkom u 20 sati. Upad je 0 kuna, a poželjna je donacija. Preuzimanje besplatnih ulaznica kreće u subotu, 6.2., u 10 sati.