Riječki kantautor Vedran Mičetić otkrio još jedan plod suradnje s Oljom Dešićem
21. lipnja 2021.
Music Box (10004 Članci)
Podijeli

Riječki kantautor Vedran Mičetić otkrio još jedan plod suradnje s Oljom Dešićem

Čemu mijenjati ekipu koja pobjeđuje, kaže stara narodna poslovica, pa je i ovog puta dobitna postava ostala ista.

Svaka nova pjesma je zasebna cjelina koja daje šarenu lepezu dosad objavljenih singlova tijekom posljednjih godina. Tako bi se mogao opisati i novi singl riječkog kantautora Vedrana Mičetića, “Još jednom”. Za glazbenu produkciju, kao i na prethodno objavljenim pjesmama “Pamtim”, “Piši ponekad” i “Kad sve more prekrije (Poljubi me)” zadužen je bio Olja Dešić. Bubnjeve je odsvirao Marko Lazarić, bas gitaru i klavijature Olja Dešić, gitare Mario Šimunković, a violinu Anamarija Martinčić. Prateće vokale otpjevali su Olja Dešić i Nera Mamić.

Za fotografije u videospotu zaslužan je Josip Čekada koji je na više lokacija u Rijeci ovjekovječio trenutke koji slikovno predstavljaju pjesmu, a sve je u videospot uklopio Robert Krančić.

“U ovoj autorskoj pjesmi koja je nastala u rujnu 2020. u glavi sam imao smjernice kojima bi pjesma aranžmanski trebala ići no poučen nekim prijašnjim iskustvima, ideja autora ne mora se nužno poklapati s idejom aranžera te u tom slučaju može doći do neželjenih rezultata ili lošeg kompromisnog rješenja. No, s ovom pjesmom to nije bio slučaj. Poslao sam Olji pjesmu bez ikakvih sugestija i nakon nekoliko dana dobio aranžman uz odgovor: Mislim da ova pjesma zaslužuje zanimljivo ruho! Još jednom, kao što i pjesma kaže, Olja je pogodio s aranžmanom na moje veliko zadovoljstvo”, rekao je Vedran.