Marei otkrila sve detalje albuma i objavila singl “Sutra ne ne zanima”
8. veljače 2021.
Music Box (9475 Članci)
Podijeli

Marei otkrila sve detalje albuma i objavila singl “Sutra ne ne zanima”

Mlada kantautorica Marei singlom „Sutra me ne zanima“ zaključuje niz objavljenih singlova s kojima je najavljivala svoj dugoiščekivani prvi album!

„Sutra me ne zanima“ je prva napisana pjesma i ona je prvi atom iz kojeg se razvio čitav proces stvaranja albuma. Upravo zato i album nosi isto ime – „Sutra me ne zanima“. Autor teksta i glazbe je Danijel Damjanović (autor i gitarista grupe Kultura)  koji je pjesmu napisao krajem 2018. To je pjesma za koju nam je najduže trebalo da ju dovršimo – gotovo godinu i pol!, prisjeća se Marei koja ovim singlom najavljuje svoj prvi album. Marei ovim singlom zaokružuje priču i željno iščekuje izlazak prvog albuma u četvrtak – 11. 2.  (Menart).

„Koliko god mi svi volimo reći da su ova vremena teška jer nema koncerata, pa ni promocija albuma, meni je ovaj period lijep upravo zato što dovodim do kraja jednu lijepu priču. Naravno, stvaramo i dalje, ali ja volim krajeve, pa stoga ovim singlom označavam još jedan mali kraj – i sukladno tome, jedan veliki početak!

Marei se pod svojim imenom Marina Žužić predstavila javnosti pjesmom “Ni noć za kraj”, autorskog tima Ines Prajo/Arjana Kunštek, koju je izvela na MIK-u 2015. godine.

Riječ je o svestranoj dvadesetrogodišnjoj umjetnici. Od ove godine je studentica Glume na ADU Zagreb, a paralelno s tim završava i studij Odnosa s javnošću! Pjeva, svira flautu i piše tekstove za pjesme.

Foto: Alessia Stelko