Smoke Mardeljano sprema rap spektakl u zagrebačkom Boogaloou
19. studenoga 2021.
Music Box (11075 Članci)
Podijeli

Smoke Mardeljano sprema rap spektakl u zagrebačkom Boogaloou

Beogradski reper Smoke Mardeljano vraća se u Zagreb nakon duge dvije godine i rasprodane promocije odličnog albuma „To je rep“. Ovaj put Smokiša napada veliku dvoranu Boogalooa, a u pametne mobitele i crne rokovnike valja upisati subotu, 27. studenoga. 

„… izvorni batica koji razbija rime i lomi publiku na pola, razdvaja ju kao Mojsije more.“ Smoke Mardeljano. Civilno ime Miloš Stojanović. Rođen u Beogradu. Dolazi s Voždovca (VTH). Smoke je već, slobodno se može reći, domaći dečko u Zagrebu. Osim Boogalooa, razvalio je do sada I Vintage, Sax i Tvornicu. U svakom slučaju vrlo zanimljiva životna priča, a ono o čemu repa nije gledao samo u filmovima. Ipak, tko želi saznati više o njemu trebao bi pogledati dokumentarac „Ja repujem“.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 65 kuna, a na dan će, ako ih ostane, koštati 80 kuna. Mogu se kupiti u Boogaloou, Dirty Old Shopu ili preko sustava Entrio!

VAŽNO! Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci. Cijena testa na ulazu u klub bit će samo 30 kuna.