HAIM i Taylor Swift predstavile zajednički singl “Gasoline”
24. veljače 2021.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

HAIM i Taylor Swift predstavile zajednički singl “Gasoline”

HAIM imaju novi singl! Radi se o pjesmi “Gasoline” na kojoj su sestre surađivale s Taylor Swift. Ovo izdanje dio je proširene verzije albuma “Women In Music Pt. III”.

“Otkažite DNA test. Ja sam četvrta sestra HAIM, a ova pjesma je dovoljan dokaz za to.” Tom rečenicom je Taylor Swift najavila “Gasoline”, novu suradnju između talentiranih glazbenica. Pjesma je u originalnoj verziji bila predstavljena prošle godine u sklopu albuma “Women In Music Pt. III”.,a sestre HAIM došle su na ideju kako bi napravile novu verziju pjesme. Ovo je druga suradnja između glazbenica – HAIM su gostovale i kod Taylor na albumu i to na pjesmi “no body, no crime” koja se nalazi na izdanju”Evermore”.

“Otkako smo predstavile album prošle godine, Taylor nam je uvijek govorila kako je ovo njena najdraža pjesma. Razmišljale smo o načinima kako bi u novom ruhu predstavile pjesme s albuma i odmah smo se sjetili nje. Ona je pjesmi podarila novi život i uvijek je puna odličnih ideja”, komentirale su HAIM.

“Women In Music Pt. III” je treći studijski albuma sestara HAIM. Za naziv tog izdanja zaslužna je Danielle: „To mi se ime pojavilo u snu. Probudila sam se smijući i morala sam to podijeliti sa sestrama“, otkrila je. „Naziv albuma je nešto s čime se možemo poistovjetiti, mi jesmo žene u glazbi, o nama se uvijek pisalo tako. Mislim da na ovaj način možemo imati veću kontrolu“, dodala je Alana. Njihovo izdanje prije toga, “Something To Tell You” svjetlo dana ugledalo je 2017. godine te je debitiralo na sedmom mjestu Billboard 200 ljestvice. Prvi studijski album “Days Are Gone” objavile su 2013. godine, a na njemu su se našli uspješni singlovi “Forever”, “If I Could Change Your Mind”, “The Wire”, “Falling” i “Don’t Save Me”.