Irski post rock velikani God Is an Astronaut dobili novi datum zagrebačkog koncerta
2. ožujka 2021.
Music Box (10908 Članci)
Podijeli

Irski post rock velikani God Is an Astronaut dobili novi datum zagrebačkog koncerta

Svjesni situacije i svih epidemioloških mjera zagrebački nastup irskih post rock velikana God Is an Astronaut je dobio novi datum.

U želji za čim jačim pružanjem živog nastupa pred svojim fanovima ne preostaje ništa drugo nego se još malo strpiti. Novi datum je srijeda, 25.5.2022., a mjesto radnje je i dalje klub Močvara. Naravno, sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene online ili na prodajnim mjestima najkasnije do 1.5.2021. Podsjetimo, rado viđeni gosti u ovim krajevima, God Is an Astronaut spremali su se za veliku obljetničku turneju albuma “All Is Violent, All Is Bright”.

Kako sami kažu: “Prije petnaest godina nepoznati bend iz Irske objavio je svoj drugi album “All is Violent, All is Bright”. Album je zarobio maštu svekolike mladeži i stekao bendu svjetski kult koji ga i danas prati. Naredne godine God Is An Astronaut prvi put će izvesti čitav album od početka do kraja. No, to nije sve. ” No, bend u vrijeme pandemije nije stao, štoviše, itekako je bio aktivan. Plod toga je i novi album “Ghost Tapes”. Sedam potpuno novih dionica koji će itekako upotpuniti prazninu dok se čeka povratak na klupske i festivalske pozornice diljem svijeta. Album je došao u pravom trenutku kao svojevrsna obljetnica benda. Punih 20 godina!

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 140 kuna. Na dan koncerta cijena iznosi 160,00kn. Sonično putovanje u režiji God Is An Astronaut zakazano je za srijedu, 25.5. u klubu Močvara, a zajedničku organzaciju potpisuju zagrebački Subsonic events i riječki Distune promotion.