Vatra snimila videospot iz jednog kadra
5. ožujka 2021.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Vatra snimila videospot iz jednog kadra

“Snimamo iz jednog kadra? Ok, zašto ne!”. Tako je nekako tekao dogovor Vatre s redateljem Filipom Gržinčićem iz Gržinčić Creative Visuals oko snimanja novog video spota za pjesmu “Vidi kako se smiješ”.

Nakon što su dogovorili da im se na snimanju pridruži i glumica Helena Minić Matanić, posao je mogao početi.

Efektnu lokaciju pronašli su u novouređenom Dvorcu Janković u Suhopolju. “One take” snimanje zahtijevalo je dobru organizaciju i zalaganje cijele ekipe, a redatelj Filip Gržinčić do zadnjeg je detalja slagao i tempirao kadrove, kako bi sve na kraju dospjelo na svoje mjesto.

Probe su trajale dva dana, a spot je snimljen u prvom pokušaju. Rezultat je originalan video koji svojim šarmom osvaja gledatelje i ističe se među dosadašnjim video uradcima. “Vidi kako se smiješ” novi je Vatrin singl, treći nakon “Sva naša ljeta” i “Carstvo sunca” kojim najavljuju novi studijski album.

“Napisao sam ovu pjesmu u želji da se osmjesi ponovo vide na našim licima i licima ljudi koji nas okružuju. Tema same pjesme možda nije toliko “lagana”, ali su zato glazba i video broj u njezinoj suprotnosti, dinamični i vedri. Bila je to moja želja, da na neki način pokušam vratiti životnu radost koju smo u posljednje vrijeme možda izgubili.” – izjavio je uoči premijere autor Ivan Dečak.

Foto: Matija Turkalj