Mladi beogradski kantautor Ivan Jegdić pjesmom “Čežnja” feat. tam najavljuje debi album
6. ožujka 2021.
Nikola Knežević (2719 Članci)
Podijeli

Mladi beogradski kantautor Ivan Jegdić pjesmom “Čežnja” feat. tam najavljuje debi album

Ivan Jegdić, mladi kantautor iz Beograda, posljednjih godinu dana je prisutan na glazbenoj karti regije, koji vješto kombinira ljubavnu, epsku i povijesnu tematiku s pop glazbom, ali i modernim prizvukom trapa.

Autor specifičnog glasa ovog puta ima novi spot i prvi vokalni duet na svom novom singlu pod imenom “Čežnja”. Duet je to s još jednim novim licem s pop scene pod imenom tam. Ovaj singl ujedno je i najavni s debitantskog albuma Ivana Jegdića, čiji je izlazak zakazan za ovaj mjesec i zvat će se “Neka čuju me”.

Na pjesmi Ivan ima još sjajnih gostiju. Na solo gitari je Stefan Aćimović (bend dram), a na bas dionicama Matija Pešič (Keni Nije Mrtav). Audio inžinjering djelo je producenta Save Tomića, a spot predstavlja blagu rekreaciju mita o Euridici i Orfeju i rađen je pod redateljskom palicom Milutina Miloševića, na čelu s direktorom fotografije, sjajnim Dušanom Bartolovićem.

Ivan je karijeru započeo prvim službenim singlom “Bolji čovek”, a poslije samo nekoliko objavljenih singlova započeo je i koncertnu turneju širom Srbije koja je prekinuta 6. ožujka prošle godine nakon njegovog prvog beogradskog solo koncerta u Božidarcu, uslijed globalnog lockdowna koji je ubrzo uslijedio.

Foto: Anica Trifunović