Nakon Kurčubića napustio nas i “Guza” Popadić!
7. ožujka 2021.
Music Box (8114 Članci)
Podijeli

Nakon Kurčubića napustio nas i “Guza” Popadić!

Krajem prošle godine napustila nas je legenda srbijanskog glumišta Ivan Bekjarev, zvijezda serije “Bolji život”, a sada je preminuo još jedan član glumačke postave te legendarne serije.

Ivan Bekjarev, odnosno Kurčubić iz “Boljeg života”, preminuo je krajem prošle godine, a sada i Boris Komnenić, odnosno “Guza” Popadić iz iste serije i to nakon teške bolesti. Rođen je 29. ožujka 1957. godine u Puli, a nakon što je završio gimnaziju i Fakultet dramskih umjetnosti postaje član Narodnog pozorišta. Ostvario je veliki broj filmskih i TV uloga, a svakako će ostati najpoznatiji po seriji “Bolji život” gdje je glumio člana beogradske obitelji Popadić, Aleksandra. Nakon Marka Nikolića, Boris je drugi član obitelji Popadić koji je preminuo, a na ovom životu još su ostali Svetlana Bojković, Lidija Vukićević i Dragan Bjelogrlić, odnosno Emilija, Violeta i Slobodan Popadić.

Izuzev serije “Bolji život” Komnenića ćemo se sjećati i po ulogama u filmovima, ali prije svega serijama kao što su “Vratiće se rode” i “Montevideo, Bog te video”.

Zbogom Popadiću!