Je Veux iz fizičku objavu albuma predstavila i novi singl “Enough”
8. ožujka 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Je Veux iz fizičku objavu albuma predstavila i novi singl “Enough”

Nagrađivani album “I Glow” koji potpisuje Je Veux objavljen je danas na CD-u, a objavu prati i fantastičan novi singl “Enough”.

Dugoočekivani debitantski album, iza kojeg stoji Željka Veverec, digitalno je objavljen krajem prošle godine i svrstan među najbolja glazbena ostvarenja 2020. Povodom obilježavanja Dana žena album “I Glow” objavljen je na CD-u u izdanju LAA.

Hvaljeni album na nedavnim je nominacijama za Porina Je Veux priskrbio čak tri nominacije, i to za najbolji album godine, najbolju žensku vokalnu izvedbu i novu kategoriju najbolji album elektroničke glazbe. Na glazbenim nagradama Rock&Off Je Veux je osvojila čak četiri priznanja i to za najbolji album, pjesmu, Pop&Off i novog izvođača godine. Uz sve to singl “Lovable” nominiran je za Disco, Dance / Electro Pop izdanje godine u elektroničkim nagradama Ambasador. Sve se to nastavlja na fantastične recenzije koje je album dobio odmah po objavi, te Željku Veverec istaknuo kao jednu od najboljih autorica i izvođačica diskografske 2020.

Objavu albuma na CD-u prati i novi peti singl “Enough” koji progovara o odnosu dvoje ljubavnika koji iscrpljuje. Riječ je o još jednoj pjesmi koja se priključuje uz četiri odlično prihvaćena singla “Lovable”, “Dance To Forget”, “Girlfriend” i “Beautiful”, koji su našli svoje mjesto u radijskom eteru.

Nastajući od 2017. naovamo, album “I Glow” skup je glazbenog odrastanja i prikupljanja iskustva, a pozicionirao je Je Veux kao jednu od najzanimljivijih autorica na ovim područjima. Kroz devet pjesama Je Veux progovara o prijateljskim i ljubavnim odnosima, odnosima prema strahovima i idolima, kao i prema samoj sebi.

Uz Željku Veverec, kao autoricu i pjevačicu, koja se prihvatila i gitare, na albumu je i njezina iskušana ekipa – Toni Starešinić na klavijaturama, Đuro Dobranić za bubnjevima i Igor Dorotić na trubi. Od glazbenih gostiju pridužili su joj se Matej Milošev na violončelu, Dean Melki na violini, Hrvoje Nikšić koji potpisuje efekte dok je za dodatnu elektroniku i efekte zaslužan Janko Novoselić. Album je sniman u Monitor studiju Allana Schmitbauera, Kramasonik studiju Hrvoja Nikšića i Lemon studiu Srđana Sekulovića Skansija. Master albuma je napravio Petar Dundov, za mix je zaslužan Janko Novoselić, koji zajedno s Tonijem Starešinićem potpisuje produkciju albuma.

Foto: Vanja Vučinić