PREMIJERA: Tate Romanova otkrili “Iz razloga”, treći singl s nadolazećeg albuma prvijenca
17. veljače 2020.
Music Box (8526 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Tate Romanova otkrili “Iz razloga”, treći singl s nadolazećeg albuma prvijenca

Tate Romanova predstavljaju “Iz razloga”, njihov treći studijski singl kojim najavljuju i album koji će tijekom godine objaviti za diskografsku kuću Croatia Records.

U već prepoznatljiv drive, splitski bend je implementirao zanimljive art-rock elemente, a njihova nova pjesma skup je situacija iz prošlosti pojedinih članova benda kroz izgubljene životne kadrove. Šime Barbarić i Ante Jerončić autori su glazbe za pjesmu, a Barbarić je i autor teksta. Produkciju, miks i mastering potpisuje Ivan Božanić, a pjesma je snimljena u zagrebačkom studiju “Dan mrak”. “Iz razloga” su snimali: Sara Andrić – vokal, Ante Jerončić i Ivan Božanić – gitare, Lana Beović – bas gitara, Zdeslav Klarić – klavijature i Ivana Čović – bubanj.

“Spot je snimala super talentirana ekipa iz splitske agencije Kreag i nadamo se da će publika uživati u njemu kao što smo i mi tijekom snimanja. Radujemo se što ćemo s publikom uskoro moći podijeliti i radost izlaska našeg albuma prvijenca koji će ugledati svjetlo dana najesen”, kažu iz benda Tate Romanova.