Ischariotzcky otkrili još jedan singl s nadolazećeg albuma
9. ožujka 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Ischariotzcky otkrili još jedan singl s nadolazećeg albuma

Nakon uspješne suradnje s J.R. Augustom u pjesmi „Trouble“, grupa Ischariotzcky nastavlja predstavljati pjesme s nadolazećeg studijskog albuma. U utorak, 9. ožujka stiže singl „Commitment“ koji autorski potpisuje Joško Klarić.

U vrijeme lockdowna odlučio sam svaki dan napisati jednu pjesmu. „Commitment” je bila treća po redu“ – izjavio je Joško Klarić dodavši kako je napisao pjesmu o egu i životu koji prolazi u borbi s njim. Danas se čak i vječnosti daje rok trajanja, pogotovo kad je ljubav u pitanju, no ipak, on ne daje rješenja, već pjesmu ostavlja sugestivnom i tjera da svatko za sebe izvuče zaključak.

Produkcijski Ischariotzcky nastavlja eksperimentirati sa zvukom. Uspjeli su predstaviti nove instrumentacije i efekte, udaljiti se od svojih glazbenih uzora i oblikovati vlastiti izričaj. Iskušavaju nove stvari, ali jačaju svoj umjetnički identitet. Vizualno oblikovanje je dizajnirao akademski grafičar Duje Medić, a prateći videospot redateljski potpisuju dugogodišnji suradnici benda Goran Stojkić (Bonk Studio) i Tomislav Dugandžić (PlutonsProductions).

Svoj prvi studijski album „Recovery“ breljanski je bend objavio krajem 2018. za LAA, uhvatio nominaciju za nagradu Rock’n’Off i mnoge samostalne i festivalske nastupe.

Foto: Andrea Topić