Nakon rasprodanog CD-a, album “Brutalist” The Siidsa stiže i na vinil
10. ožujka 2021.
Music Box (10005 Članci)
Podijeli

Nakon rasprodanog CD-a, album “Brutalist” The Siidsa stiže i na vinil

“Brutalist” LP u ekskluzivnom limitiranom izdanju od samo 300 komada bit će dostupan od subote 20.3., kada će se u Dallas Music Shopu Rijeka održati promocija i promotivna prodaja. Od ponedjeljka 22.3. ploča će se moći kupiti u svim ostalim prodavaonicama nosača zvuka.

Albumom “Brutalist” Darko i Stane su osvojili publiku, proširili svoj muzički glas, raznim varijantama svojih pjesama pokazali širinu rada, kreativnost i definitivno potvrdili pozitivne kritike struke. Nominacije i osvojene nagrade dodatni su im push za sve što slijedi (već su i najavili rad na novom materijalu), a ovo limitirano vinilno izdanje zaokružuje jedno brutalno dobro poglavlje njihove glazbene priče.

Uz ovaj poseban LP, THE SIIDS su snimili i video za ogoljenu live verziju posljednjeg singla ‘Moments of Laughing’. Pjesma je aranžmanski vraćena na svoj početak u oblik u kojem je nastala. Glas/klavir/gitara u minimalističkom aranžmanu te bogata vizualna kulisa riječkog Palazzo Modello vode glazbu THE SIIDSa na novo emotivno putovanje.

Za režiju videa uživo i ovog puta je zaslužan njihov dugogodišnji suradnik Bojan Kukuljan (Neon Studio), dok je za audio zapis i miks zaslužan Darko Terlević.

Riječki electro-rock duo na sceni se etablirao kao glazbeni projekt vrijedan pažnje i jedan od rijetkih domaćih sastava kojeg obožavamo i slušati i gledati. Specifičan zvuk, odlična produkcija, zanimljiva estetika video spotova i profesionalan odnos porema onome što vole i stvaraju mnogima je THE SIIDSe pozicionirao na visoko mjesto ljestvice izvođača čije novitete uvijek s nestrpljenjem iščekujemo.

Foto: Kristijan Vučković