Electro dvojac iz Berlina, twocolors, novom plesmom pjesmom unose dašak pozitive u vaše živote
20. ožujka 2021.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Electro dvojac iz Berlina, twocolors, novom plesmom pjesmom unose dašak pozitive u vaše živote

Rasplešite se kod kuće! Electro dvojac iz Berlina, twocolors, imaju novu plesnu poslasticu koja unosi dašak pozitive u ovo nepredvidivo razdbolje.

“Ovo je pjesma o lošim vezama. Kad svaka stanica u tvojem tijelu žudi za drugom osobom i prolaziš kroz različite emocije.” komentirao je dvojac. Mnogi slušatelji tvrde kako se radi o pjesmi koja je na dobrom putu da postane najveći dance pop hit u 2021. godini. Snažni taktovi i vokali svakako potiču na emocije što je duo i htio: “Ovom pjesmom nostalgično gledamo na izgubljene ljubavi i tražimo zadnje trzaje koji postoje između dvije osobe.”

DJ/producentski duo twocolors svoj glazbeni identitet temelji na kontrastima, baš kao i Berlin, grad u kojem su se upoznali 2015. godine, nakon čega su krenuli u zajedničko kreativno stvaranje u kojem teže kreiranju čarolije i izvrsnosti. Spomenuti kontrast vidljiv je i u njihovim izvorima inspiracije, a to su alternativna i mainstream kultura. Te su suprotnosti temelj na kojem su odlučili graditi spoj elektroničke glazbe i melodičnog popa. Njihov cilj je jasan – zabavljanje publike pjesmama koje tjeraju na ples. Njihova posljednja pjesma “Lovefool” gurnula ih je u sam vrh dance glazbe te je bila broj jedan u brojnim državama svijeta.

Foto: Jonas Friedrich