Gelato Sisters obradile “24 sata dnevno” u stilu legendarnih 1920-ih godina
24. ožujka 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Gelato Sisters obradile “24 sata dnevno” u stilu legendarnih 1920-ih godina

Nakon obrade pjesme “Posljednja i prva ljubavi”, Gelato Sisters će nas ovaj put počastiti jednom baladom, i to obradom pjesme “24 sata dnevno” grupe Aerodrom.

Za razliku od videa za prethodni singl gdje smo se vratili u 60-e godine prošlog stoljeća, u novom videu Gelatosice će nas vratiti gotovo 100 godina u prošlost, u legendarne 20-e.

Video, čiju režiju potpisuje Tomislav Pović, prati melankoliju same pjesme pa tako cure, svaka u svojoj priči, pjevaju o nesretnoj ljubavi u najljepšim harmonijama u aranžmanu Tvrtka Hreleca i Jane Valdevit uz pratnju Popsicle benda koji čine Tvrtko Hrelec, Zvonimir Bajević, Goran Delač, Miro Kadoić i Branimir Njikoš.

Video je snimljen u prostorima Kulturnog centra Mesnička, a društvo na snimanju kao i na videu su im pravili glumci Marin Sovar, Duško Ilijević, Tomislav Macan, Davor Antolić.

Uživamo u svakom projektu pa tako i na setu ovog videa gdje smo se družili s dragim kolegama i prijateljima. Odradili smo mini koncert s jednom pjesmom i tako stvorili sjećanje i video koji ćemo zauvijek njegovati.”, ispričale su Gelato Sisters.