Mini-Puftovi šašave su zvijezde novog teasera nadolazećih Istjerivača duhova
8. travnja 2021.
Music Box (10961 Članci)
Podijeli

Mini-Puftovi šašave su zvijezde novog teasera nadolazećih Istjerivača duhova

Nakon nekoliko odgoda uzrokovanih pandemijom dugoiščekivani “Istjerivači duhova: Naslijeđe” u kina napokon stiže ove jeseni, a na to nas je podsjetio i Paul Rudd pod opsadom horde Mini-Puftova u novom teaseru za film.

U videu Paul Rudd bezbrižno šeta trgovinom sve dok ne ugleda Mini-Pufta kako se probija kroz plastičnu vrećicu i grize ga za prst. Tu stiže još cijela hrpa njih u veselom metežu dok se međusobno roštiljaju i prže plamenikom pred zapanjenjim očima našeg protagonista.

“Istjerivači duhova: Naslijeđe” u kinima počinje igrati u studenom ove godine, a režira ga Jason Reitman, sin Ivana Reitmana, legendarnog redatelja prva dva filma i producenta “Naslijeđa”.

U glavnim ćemo ulogama gledati Paula Rudda, Finna Wolfharda, Carie Coon i McKennu Grace. Radnja filma se inače odvija 30 godina nakon događaja u “Istjerivačima duhova II” iz 1989. godine, nakon što se obitelj preseli u mali gradić i tamo otkrije djedovu ostavštinu.

I da, šuška se da će se u filmu pojaviti i originalna postava “Istjerivača duhova” iz 1984. godine uz koju su odrastale generacije – Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson i Sigourney Weaver.