Mlađahna Olivia Rodrigo polako osvaja svijet i top liste – poslušajte novi singl “deja vu”
18. travnja 2021.
Music Box (10589 Članci)
Podijeli

Mlađahna Olivia Rodrigo polako osvaja svijet i top liste – poslušajte novi singl “deja vu”

Bez zadrške možemo reći kako je 2021. godina od samog početka u pop glazbenom smislu – u znaku mlađahne Olivie Rodrigo.

Godinu je započela nevjerojatno uspješnim singlom „drivers license“, a nakon što je nedavno otkrila novu pjesmu „deja vu“, stiže nam i najava prvog albuma! Naslova „SOUR“, album će biti objavljen 21. svibnja.

Vijest o svom albumu prvijencu otkrila je putem svojih društvenih mreža, jednostavnom objavom naslovnice izdanja i kratkim tekstom „my debut album SOUR out may 21st ahhhhhhhh.“. Uz to, objavila je i detaljan popis pjesama, te tako potvrdila kako nam album donosi ukupno 11 pjesama, među kojima su i već spomenuti singlovi.

U nedavnom intervjuu za Rolling Stone, Olivia Rodrigo i njen producent Dan Nigro otkrili su kako je novopredstavljena pjesma „deja vu“ nastala u jednom danu, no nisu htjeli ići sigurnim putem te kreirati još jednu emotivnu baladu. „Željeli smo prikazati da sam svestrana autorica i glazbenica – koja može predstaviti emotivnu baladu, ali i cool alternativnu pop pjesmu“, zaključila je Olivia.

I dok uživamo u zvuku novog singla te iščekivanju debi-albuma teenage pop-senzacije, podsjećamo kako je Olivia Rodrigo s pjesmom „drivers license“ debitirala na vrhu Billboard Hot 100 liste, kao i oborila Spotifyev rekord za najstreamaniju pjesmu u jednom tjednu. Ovog tjedna se i pjesma „deja vu“ našla u Billboard Hot 100, čije je Olivia Rodrigo postala prvo glazbeno ime koje je sa svoja prva dva singla odmah dosegnulo Top 10 navedene liste!

Popis pjesama:
1. Brutal
2. Traitor
3. Drivers License
4. 1 Step Forward. 3 Steps Back
5. Deja Vu
6. Good 4 U
7. Enough for You
8. Happier
9. Jealousy. Jealousy
10. Favorite Crime
11. Hope Ur Ok