Jimmyju Staniću pridružit će se Zagrebačka filharmonija na koncertu u Off ciklusu
21. travnja 2021.
Music Box (10579 Članci)
Podijeli

Jimmyju Staniću pridružit će se Zagrebačka filharmonija na koncertu u Off ciklusu

Prolazi sve, jedna je od velikih uspješnica iz čak 7 desetljeća duge karijere Stjepana Jimmyja Stanića, no i nakon tolikih godina ta legenda hrvatske glazbene scene još uvijek pokazuje kako njegova zvijezda, i dalje, ima – isti sjaj!

Vječni mladić, sjajni pjevač i neponovljivi vicmaher i zabavljač davno je prerastao u istinski glazbeni fenomen i pravi zagrebački brend. U “91+ godini” objavio je svoj najnoviji album istoimena imena 91+, a zajedno s članovima jednoga drugog, također zagrebačkog brenda – Zagrebačke filharmonije, ovog petka 23.4. stat će na pozornicu dvorane Gastro Globusa na Zagrebačkom velesajmu kako bi i u tim godinama po tko zna koji put pokazao kako izgleda pravi glazbeni show.

Na programu koncerta kojim će ravnati naš ugledni dirigent i aranžer Josip Cvitanović naći će se presjek svega onog najboljeg u Jimmyjevoj veličanstvenoj karijeri, od Moje kobile Suzy i Dimnjačara do već spomenute Prolazi sve i mnogih drugih, a u pojedinim izvedbama pridružit će im se i Jimmyjeva supruga Barbara Stanić.

Koncert se održava ovog petka 23.4. s početkom u 19:30 sati, a ograničeni broj ulaznica pušten je u prodaju na servisu ulaznice.hr.

Lakoćom glazbene izvedbe, neponovljivom scenskom pojavom i urnebesnim dosjetkama na način stand-upa puno prije no što se stand-up uopće rodio, Jimmy je davno osvojio srca svih generacija publike. Pa bilo da je riječ o klupskom nastupu u Močvari ili koncertu na velikoj sceni sa Zagrebačkom filharmonijom, ono što od njega sigurno možemo očekivati puno je pozitivnih vibracija, dobre glazbe i odlične zabave.

Stoga, ako uopće postoji idealni off izvođač za Off ciklus Zagrebačke filharmonije, to sigurno mora biti On. Pa onda isključite probleme i uživajte ovog petka u jednom i neponovljivom – Stjepanu Jimmyju Staniću!

Foto: Zdenko Mlinar