Arsenal Fest poziva: “Vrijeme je za nas!”
25. travnja 2021.
Music Box (10743 Članci)
Podijeli

Arsenal Fest poziva: “Vrijeme je za nas!”

Arsenal Fest pokrenuo je akciju “Vrijeme je za nas!”, čiji je cilj da kroz izjave utjecajnih glazbenika bude skrenuta pažnja na potrebu poduzimanja svih neophodnih mjera zdravstvene zaštite, kao što su udaljenost, nošenje maski i cijepljenje, kako bi uskoro bile stvorene mogućnosti za održavanje koncerata i festivala.

U nizu kratkih promo videa uz slogan “Budimo zajedno” akcija Arsenala, najavljena za 24, 25. i 26. lipnja u Kragujevcu, poručuje: “Imaš izbor – drži distancu, nosi masku, cijepi se”.

“Pozivam vas da poduzmete sve korake u cilju zaštite protiv ove bolesti. Pretpostavljam da vam kao i nama veoma nedostaju koncerti i festivali”, kaže kantautor Nikola Vranjković u akciji u kojoj će sudjelovati uskoro i legendarni Vlada Janković Džet, Nenad Pejović iz Kanda Kodže i Nebojše i brojni drugi glazbenici.

Član Bajage i Instruktora i Baba Žika Milenković zaželio se kao i svi dobre glazbe i bendova uživo, i poručuje da do tada moramo “nositi maske, a kad počnu festivali trebamo znati kako se ponašati u publici”, dok se basistica i pjevačica benda E-Play Maja Cvetković nada da ćemo se “svi pridržavati mjera i učiniti sve što je u našoj moći da se zaštitimo kako bi festivali krenuli”.

“Cjepiva su vam dostupna, učinite sve što je u vašoj moći”, poručuje mladi kantautor Ivan Jegdić, dok frontmen legendarnog kragujevačkog punk benda KBO! Saša Vujić Vuja ističe da je “jedini lijek cijepljenje” i da se on cijepio te u šali dodao da je to učinio makar ga “Bill Gates proganjao ili se čak pretvorio u reptila”, što za njegovu reputaciju i imidž, ističe, ne bi bilo tako loše.

Foto: Nemanja Đorđević