Nina Kraljić trio najavio koncert u Hrvatskom glazbenom zavodu
4. svibnja 2021.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Nina Kraljić trio najavio koncert u Hrvatskom glazbenom zavodu

Nina Kraljić trio se napokon vraća na pozornice nakon stanke uzrokovane globalnom pandemijom koronavirusa.  U subotu, 29. svibnja dolazi u Hrvatski glazbeni zavod u Zagrebu.

Nina i njen glazbeni sastav izvest će njezine najveće hitove i okupljenima prirediti neka zanimljiva iznenađenja. Prisjetit će se samih početaka s već izvedbama pjesama iz The Voicea, prvim singlom “Zaljuljali smo svijet” pa sve do njenih novijih pjesama i posebnih obrada po kojima je Nina poznata.

Bit će to presjek etno i filmske glazbe s pjesmom koja označava novi početak Nininog stvaranja i stilsko usmjerenje prema etno i ambijentalnoj glazbi pod umjetničkim nazivom “Alkonost of Balkan”

Upravo zbog tog razloga ovaj koncert simbolično je nazvan “Rijeka / Back to the roots”.

Početak koncerta je u 20 sati, a osim Nine Kraljić na pozornici će biti Miroslav Gugić na gitari i Ivan Judaš na handpanu, odnosno djembeu. Otvorena je i velika i mala dvorana Hrvatskog glazbenog zavoda, ulaznice po cijeni od 60 kuna možete kupiti online na web stranici HGZ-a ili osobno na blagajni Hrvatskog glazbenog zavoda (radno vrijeme: ponedjeljak – petak od 11 do 13 h te od 18 do 20 sati) te jedan sat prije početka koncerta. Ulaznice za Veliku dvoranu možete kupiti i online i fizički na blagajni, dok se ulaznice za Malu dvoranu kupuju samo fizički na blagajni HGZ-a. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite po svoju ulaznicu!