Upoznajte kantautoricu Dox kroz funky singl “Hajde da ti i ja”
10. svibnja 2021.
Music Box (11017 Članci)
Podijeli

Upoznajte kantautoricu Dox kroz funky singl “Hajde da ti i ja”

Drugi singl koji nam predstavlja Dox pod nazivom „Hajde da ti i ja“ nastao je inspiracijom ere funky glazbe.

Tekst je napisala sama Dox, za produkciju je zaslužan Robert Meister, a aranžman potpisuje Osman Osmanović. Jedan dio spota sniman je u prostoru plesne dvorane ”USB” udruge mladih u Poreču, drugi dio spota sniman je na području Poreča pred zalazak sunca. Koreografiju je osmislila Sabrina Čanić, a plesačice u spotu su Lucija Korlević i Veronika Vlašić.

Spot je radio Mladen Đaković.

„Uzbuđena sam što predstavljam svoj drugi singl ”Hajde da ti i ja” u koji je posvećeno puno vremena i truda. Ovaj singl je inspiriran funky erom kada su ljudi na plesnim podijima u izlascima stvarno plesali i nije ih brinulo gleda li ih itko čudno. Za tekst sam bila inspirirana vremenom kada bi otišao u izlazak i plesao s partnerom dok te noge ne zabole. Sve je bilo puno strastvenije i opuštenije. Produkciju potpisuje naš Robert Meister, a aranžman Osman Osmanović. Spot vizualno podsjeća na sedamdesete i htjela sam dodati mini koreografiju u dijelove spota. Koreografiju je stvorila Sabrina Čanić iz ”USB” udruge mladih Poreč. Ovim putem bih joj još jednom htjela zahvaliti. Isto tako želim pohvaliti Luciju Korlević i Veroniku Vlašić  iz ”USB” Poreč na odlično odrađenom poslu, otplesale su perfektno. Veliko hvala Valentinu Gašparini i Ivani Domazet na dozvoli korištenja ”USB” plesne dvorane i prostora, te na strpljenju na dan snimanja.“ – Dox

Iza imena Dox krije se kantautorica Dorotea Živolić koja dolazi iz Poreča i glazbom se bavi od malih nogu. Zna svirati harmoniku i s njom je završila osnovnu glazbenu školu, dok je jednu godinu pohađala satove klavira nakon čega je uslijedila logično i srednja glazbena škola u Puli u smjeru solo pjevanja. Dakle, školovana mlada glazbenica na putu da ostvari nešto o čemu je do sada samo sanjala.

Foto: Sebastian Vojvoda