Tvrđava sv. Mihovila u Šibeniku domaćin drugog Let’s Rock festivala
12. svibnja 2021.
Music Box (10880 Članci)
Podijeli

Tvrđava sv. Mihovila u Šibeniku domaćin drugog Let’s Rock festivala

Jedini festival na otvorenom nastao u doba pandemije – Let’s Rock – u svom drugom izdanju na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila dovodi više od 20 bendova koji će kroz dva dana, 21. i 22. lipnja, svirati na tri festivalske pozornice.

Boris ŠtokKensington LimaKozmodrumMary MayM.O.R.T.NemanjaPeki PeleROLOSfumatoSun UThe Siids tek su prvi u nizu imena koji će ove godine uzdrmati tvrđavu na samom početku ljeta. Lanjske izvrsne reakcije izvođača, ali i svih uključenih u realizaciju, potaknule su organizatora Tvrđavu kulture da ovogodišnje izdanje Let’s Rocka produži na dva dana, a popis izvođača proširi svježim imenima mladih autora nezavisne glazbene scene.

Prvi dan festivala ujedno je i Svjetski dan glazbe, a kako ga bolje obilježiti nego pozitivnim vibracijama i hrpom dobre muzike?

Festivalske ulaznice vrijede za oba dana i bit će dostupne u regularnoj prodaji po cijeni od 200 kuna od petka, 14. svibnja (od 12 sati). Jednodnevne ulaznice bit će puštene u prodaju nakon objave kompletnog popisa izvođača, po cijeni od 130 kuna.

Organizator Tvrđava kulture uskoro će najaviti i ostala glazbena imena, te ističe kako će se događanje održavati u skladu sa svim preporukama Nacionalnog stožera i uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Foto: Dominik Belančić