Glasno sa šibenske tvrđave ovog ljeta uz pregršt sjajnih koncerata
15. svibnja 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Glasno sa šibenske tvrđave ovog ljeta uz pregršt sjajnih koncerata

Glazbeno ljeto počinje glasno, uz obalu mora, pod zvijezdama i uz koncerte uživo koje će i izvođači i publika dugo pamtiti.

Nakon skoro godinu dana bez glazbene buke, pozitivna energija vraća se, skupa s publikom, koncertnim pozornicama! Tako će na najglasnijoj tvrđavi na obali, tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, u sklopu koncertnog programa GLASNO! tijekom srpnja i kolovoza nastupiti:

Rade Šerbedžija & Zapadni kolodvor (8.7.), Vojko V (15.7.), Daleka obala (22.7.), LET 3 (12.8.), Neno Belan & Fiumens (19.8.) i TBF uz mladu predgrupu Zo (26.8.)!

Serija koncerata najavljenih za ljeto, nastavak je prošlogodišnje virtualne akcije GLASNO! koja je ove godine pretočena u svojevrsni festival i pokret dobre energije. Za najavljeni koncert kapacitet Tvrđave sv.Mihovila je limitiran, sukladno mjerama i preporukama HZJZ i stožera Civilne zaštite RH, a ulaznice za ovaj događaj u pretprodaji putem sustava Eventim su po cijeni od 130,00 kn za nastupe Vojka V, Daleke obale, Leta 3, Nene Belana & Fiumensa te TBF-a, dok će za nastup Rade Šerbedžije ulaznica biti 170,00kn. Cijene se na dan koncerta mijenjaju!

Foto: Vedran Levi