Mlada kantautorica i producentica Jesa (Jessica Atlić-McColgan) objavila novi singl “21”
16. svibnja 2021.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

Mlada kantautorica i producentica Jesa (Jessica Atlić-McColgan) objavila novi singl “21”

Iako vrlo mlada, Jessa (Jessica Atlić-McColgan) ostvaruje svoje snove. Iza nje su godine rada, a kako sama kaže, posljednje četiri godine su bile posebno turbulentne.

Vrlo rano je počela pisati vlastite pjesme, a sama je naučila svirati gitaru i klavir. Započela je svoju glazbenu karijeru potpisavši za Dallas Records kada je imala samo 17 godina, ali kada joj se ukazala prilika da ode studirati u Pulse College u Dublinu, odlučila je staviti obrazovanje ispred karijere i nije požalila. Fakultet koji pohađa osnovan je u sklopu Windmill Lane Studios, jednog od najpoznatijih studija u Europi, a imala je priliku učiti od najboljih producenata s kojima su surađivali i izvođači Ed Sheeran, U2, Lady Gaga, Hozier, The Script, Kylie Minogue.

S novim znanjima i željom da nastavi svoju glazbenu karijeru, Jessa nam predstavlja singl „21“ („Twenty one“).

„Nedavno sam navršila 21. rođendan… Važan datum u životu svake osobe, koji te navodi da podvučeš crtu i dođeš do nekog zaključka, saznanja“ objasnila je mlada glazbenica. Pjesma je ljubavne tematike, a svaka djevojčica, djevojka, žena se može poistovjetiti s onim o čemu pjeva. Unatoč svim čestitkama koje dobijemo za rođendan, ona jedna od koje nam srce poskoči, dodatno uljepša svačiji rođendan. “Vjerujem da će se mnogi prepoznati u ovoj pjesmi, prepoznati onu bol koju osjetiš kada taj poziv ili čestitka ne dođu. I mnogo puta pređeš preko svega, ali i dođe trenutak kada kažeš “dosta”. I to je taj trenutak koji vas oslobađa. Upravo o tome govori ova pjesma koja je u neku ruku i moja terapija, moja pobjeda”, zadovoljno je komentirala Jessa.

Foto: Maximilian Pohl