The Killers potvrđeni za novi datum INmusic festivala
17. svibnja 2021.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

The Killers potvrđeni za novi datum INmusic festivala

Jedan od najvećih glazbenih sastava 21. stoljeća, The Killers, premijerno u Hrvatskoj nastupit će u lipnju 2022. godine u sklopu INmusic festivala #15!

The Killers su jedan od rijetkih suvremenih američkih rock sastava koji ne zahtjeva puno uvoda. Iza njih je šest multiplatinastih studijskih albuma, deseci globalnih hitova i pjesama koje su obilježile proteklih 15 godina, nizovi rasprodanih stadionskih nastupa, headline nastupi na Glastonburyu, Lollapaloozi, Coachelli, i dr., a uz već rasprodanu i zbog pandemije COVID-19 ponovno odgođenu turneju u Velikoj Britaniji i Irskoj, The Killerse povodom 15. obljetnice INmusic festivala gledati ćemo i u Zagrebu u lipnju 2022. godine gdje će uz dobro poznati glazbeni opus predstaviti i novi materijal s hvaljenog šestog studijskog albuma ‘Imploding The Mirage’ izdanog u kolovozu 2020. godine te već najavljenog sedmog studijskog albuma.

Festivalske ulaznice za INmusic festival #15 dostupne su putem službenog festivalskog webshopa. Ulaznice kupljene za INmusic festival #15 najavljen za lipanj 2020., odnosno 2021. godine, ostaju važeće i za nove datume održavanja jubilarnog izdanja INmusic festivala od 20. do 22. lipnja 2022. godine.

Foto: Anton Corbijn