Objavljen aftermovie 18. Seasplasha i krenule u prodaju dodatne ulaznice 19. izdanja
18. svibnja 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Objavljen aftermovie 18. Seasplasha i krenule u prodaju dodatne ulaznice 19. izdanja

Pogledajte aftermovie 18. Seasplash festivala, koji donosi pregršt super cool trenutaka, snimljenih za vrijeme održavanja jednog od rijetkih festivala lanjskog ljeta uopće.

Podsjetimo, 18. Seasplash festival odvio se uz podnaslov ‘Corona Edition’, pod ograničenjima i epidemiološkim mjerama, usred globalne pandemije prouzročene virusom covid-19.

Posebno za ovu priliku, objektiv kamere stalnog suranika Davida Tešića (DMT Productions), prikazuje kadrove interne organizacije iza festivalskih kulisa. Veliku proslavu punoljetnosti u posebnim prilikama, tako su svojim izjavama i čestitkama u aftermovieu obilježili izvođači, posjetitelji i članovi organizacije festivala.

19. Seasplash bit će održan od 15. do 18. srpnja, a za posjetitelje iz Hrvatske i ex-Yu zemalja, osim festivalskih ulaznica Ranograbilica od 275 kn, od sada se u prodaji nalaze i vikend ulaznice po cijeni od 180 kn te jednodnevne ulaznice od 90 kn. Također su dostupne i povoljne grupne festivalske ulaznice koje se nabavljaju po sistemu platiš 4 – dobiješ 5!

Ulaznice se kupuju preko mrežnog sustava Entrio ili na njihovim partnerskim prodajnim mjestima.