Brain Holidays i Kandžija u novom singlu broje lajkove
2. lipnja 2021.
Music Box (11091 Članci)
Podijeli

Brain Holidays i Kandžija u novom singlu broje lajkove

Društvene mreže preuzele su dominantnu ulogu u svakodnevnim životima, a osobni identitet sve se više profilira kroz statuse, nabrijane fotografije i brojanje lajkova.

Ovaj fenomen koji se neprirodno ukorijenio u društvo 21. stoljeća opjevali su Brain Holidays Kandžija u odličnom novom singlu Fotoshopirana’.

Pjesmu nosi fiktivni lik Petrović Mare koja predstavlja uzor za mlade s iznimnim talentom za predstavljanje na društvenim mrežama, a Brain Holidays i Kandžija su ‘Fotoshopiranom’ na zabavan i šaljiv način uputili ozbiljnu kritiku društvu.

Marija Petrović je legenda. Hvala ti Mare! I oprosti nam. Ti si dobar čovjek, svi te vole i neka ljudi pjevaju tvoje ime na terasama bez mjera.” – o songu je izjavio Kandžija, a Marko Gaćina dodaje: “Imamo odu fotošopiranju koju je Kandžija još dodatno zasolio i digao na viši level. Svatko od nas sigurno zna barem jednu Petrović Mare.”

‘Fotoshopirana’ je peti singl s posljednjeg, petog studijskog albuma Brain Holidaysa Jamaican Connection zbog kojeg su se Holidaysi prošle godine uputili na sunčanu Jamajku i snimili ga u legendarnom Tuff Gong studiju 2020.

Foto: Denis Bučar