Šibenski Bloom predstavio album prvijenac “U vremenu što ostaje” i najavio koncertnu promociju
6. lipnja 2021.
Music Box (11070 Članci)
Podijeli

Šibenski Bloom predstavio album prvijenac “U vremenu što ostaje” i najavio koncertnu promociju

“U vremenu što ostaje” prvi je album šibenskog sastava Bloom koji su dostojno najavili  uspješni singlovi “Ja pripadam”, “Samo smo se gledali” i nedavno predstavljeni  “Trag”. Upravo su singlovima polako, ali sigurno došli do vjerne publike koja ih prati.

Zvuk benda, a samim time i albuma, produkt je zajedničke vizije svih članova, koji su, kako sami za sebe kažu, različitih ukusa, na što gledaju kao na prednost zbog koje svaka pjesma ima svoju priču i stil. Nevjerojatno i istinito, bend je ovo koji ima žive instrumente, ali nema električne gitare. No, vjerojatno vam nije nedostajala kada poslušate pjesme, a to su odlike onih posebnih kao što su Bloom.
Album donosi deset pjesama šarolikog spektra koje se najlakše može svrstati unutar pop žanra, ali uz utjecaje soula, RnB-ja, pa čak i brit popa. Na albumu se nalazi i obrada pjesme “Još samo večeras”, poznatog klasika Drage Diklića, na koju su Bloomovci iznimno ponosni jer su uspjeli zadržati atmosferu i priču originala, dok su je istovremeno učinili “svojom”.

Bloom su: Nataša Cvitan – vokal, Toma Cukrov – klavijature/vokal, Ante Juričev Martinčev – bas, te Ivan Burić – bubnjevi. Glazbu i aranžmane za sve autorske pjesme potpisuje Bloom, dok su tekstovi djelo Nataše Cvitan, a za miks i master zaslužan je Ante Prgin Surka.

Bloom ujedno pripremaju i koncertnu promociju albuma koja će se dogoditi u njihovom Šibeniku, 11. lipnja ispred kluba Azimut.

Foto: Zrinka Magazin