Kad nema festivala Ferragosto JAM i Graffiti Na Gradele pozivaju vas na Block party
7. lipnja 2021.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

Kad nema festivala Ferragosto JAM i Graffiti Na Gradele pozivaju vas na Block party

Svijet oko nas polako počinje zaprimati svoje stare oblike, a prijateljski povezani festivali Ferragosto JAM i Graffiti Na Gradele kao pravi vjesnici ljeta pozivaju na tradicionalno Block party druženje koje će se održati 12. lipnja u ljetnom vrtu Vintage Industriala.

Druženje će započeti uz popodnevno crtanje grafita i DJ program, a u večernji dio programa dolazi majka svih repera, Edo Maajka! Ulaz je slobodan, ali broj mjesta je ograničen.

Šesti Block party na zid u dvorištu Vintage Industriala i ove godine dovodi Graffiti na Gradele tim grafitera u postavi Chez186, Sarme, Casino i Royal. Graffiti su već odavno prepoznatljiv dio identiteta kluba i dvorišta, stoga graffiteri pripremaju tematski zid prilagođen okružju u kojem se nalazi.

Program počinje u 16 sati uz ležerni dnevni DJ program, a oko 20 sati se na pozornicu ljetnog vrta penje Edo Maajka. Ulaz se ne naplaćuje, ali broj mjesta bit će ograničen pa preporučujemo što raniji dolazak. Koncert će biti održan uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

Foto: Vedran Levi