Najavljen bogat vikend u dvorištu Medike uz nekoliko koncerata
22. lipnja 2021.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Najavljen bogat vikend u dvorištu Medike uz nekoliko koncerata

AKC Attack nastavlja s programima u dvorištu Medike! Vikend zabavljanje se ovaj tjedan odvija kroz tri dana prepuna sjajnih gostovanja.

Vrijeme je sunčano, ljeto je počelo i kalendarski! Prilika za odlazak na koncert nikad lakša.

U četvrtak 24.6. zatvara se ciklus Attackapulco s nastupima dragih dubera BAMWISE koji su iskoristili priliku da pobjegnu iz studija i u dvorištu predstave stare uspješnice i neke novije pjesme koje će se tek afirmirati. Koncert će pratiti VJ-ing mlade umjetnice Katrin Novaković uz čuveno VOID ozvučenje.

Ulaznice su dostupne OVDJE.

Potom, u petak 25.6. priprema se premijera novog albuma jazz house rockera Kozmodrum. Za zadnji studijski rad su pobrali i diskografsku nagradu Porin, a kako zvuči nastavak toga?! Saznajte u dvorištu Medike.

Kozmodrum je studijski projekt Janka Novoselića, čije se vještine već sada zapisuju u libar suvremene hrvatske bubnjarske povijesti. Osim njega, u projektu sudjeluju sve redom vrsni glazbenici koji mješavinu onoga što rade nazivaju „Organic Dance Music”.  Kada smo spomenuli razradu novoga pristupa, na Kozmodrum su najviše traga ostavili suvremeni izričaji kao post rock, techno, dubstep, house, spora ambijentala i generalni atmosferični minimalizam koji kroji tkivo onoga što momci izvode uživo.

Ulaznice su dostupne OVDJE.

Subota 26.6. je rezervirana za sad već klasičan ljetni nastup KURVI koje ovoga puta ne predstavljaju novi materijal, ali se u dobrom društvu CC-a i Latex My Assa pošteno zabavljaju sa svojim uvijek nabrijanim d beat r n r punkom.

I kod njih je bilo nekih sitnih izmjena u postavi. Probe su imali redovito i učestalo. Rifove su našiljili na najjače, a izvedba uživo je ono što ih čini sjajnima. Energični d beat r n r iliti distorzije lišena hace pankčina koja leti na sve strane, kao i ljudi koji češće na njihovim svirkama levitiraju nego što stoje čvrsto na tlu. Ovoga puta ne promoviraju novi EP nego peglaju hit za hitom uz pokoju novu kanconu.

Ulaznice kupite OVDJE.