Tamara Obrovac, Alejuandro Buendija i Pavel stižu na ljetnu terasu Aquariusa
22. lipnja 2021.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

Tamara Obrovac, Alejuandro Buendija i Pavel stižu na ljetnu terasu Aquariusa

Zagrebački klub Aquarius spremno je dočekao početak novog, dugog, toplog ljeta kao i ljetno popuštanje epidemioloških mjera koje nam je u grad vratilo optimizam, koncerte te dobar, stari noćni život. 

Nizu koncerata priključuje se istinska jazz diva i umjetnica Tamara Obrovac koja će nas na magično putovanje glazbom povesti u četvrtak 24. lipnja. Uz Tamaru te će večeri svirati Kruno Levačić, Žiga Golob te Uroš Rakoveci, a svo četvero okupljeni su pod nazivom Transhistria quartetMaestralno sviranje, predivan Tamarin glas, humor, spontanost i snažna komunikacija ono je što nam Transhistria quartet ima u planu predstaviti u četvrtak 24. Lipnja. Početak događanja zakazan je za 20 sati kada će se otvoriti vrata kluba. Ulaznice se mogu nabaviti u sustavu Entrio.hr.

petak 25. svibnja ne propustite koncert Alejuandra Buendije & Sinova! Svježi dobitnici nagrade Porin u Aquarius stižu kako bi i zagrebačkoj publici predstavili  hvaljeni album “Škrinja”, isti onaj za koji su osvojili spomenutu nagradu u kategoriji najboljeg hip-hop albuma. U istoj kategoriji, “Škrinja” je osvojila i nagradu Rock&Off. Iza Alejandra Buendije stoji legendarni Saša Antić iz legendarnog benda TBF, a Zagreb će napokon 25. svibnja uživo moći čuti  “Dešperada”, “Čepić”, “Gang bang 2020”, “Kornjača” i ostale bisere izvučene iz Buendijine “Škrinje”. Na koncertu se očekuju i gosti iznenađenja.

Ulaznice se mogu nabaviti u sustavu Entrio.hr. Prvih 50 najbržih fanova ulaznicu će kupiti po 90 kuna, redovna cijena je 100 kuna, a ako ih ostane na dan koncerta, cijena će biti 120 kn.

Koncerte u srpnju otvorit će grupa Pavel koja u Aquarius stiže u petak 2.7. na krilima albuma “Ennui” koji je prije nepuna dva tjedna osvojio ukupno tri Porina, onaj za najbolji pop album, za naslovnicu albuma te za najbolju vokalnu suradnju “Ne daj na nas” u duetu s Tedijem Spalatom.

Pavel je omiljena grupa zagrebačke publike, a povodom nadolazećeg koncerta Aljoša Šerić poručio je: “Nakon dugo vremena, prvi “pravi” koncert Pavela i to u klubu u kojem sam prije više od desetljeća gledao sjajne nastupe i domaćih i stranih glazbenika, a jedan od prvih nastupa mog sada “pokojnog” Ramireza je bio upravo u Aquariusu. Bit će to lijepa večer.” 

Ulaznice za koncert grupe Pavel mogu se nabaviti putem sustava Eventim.hr. Prvih 50 kupaca ulaznicu će moći dobiti po cijeni od 90 kn, redovna cijena ulaznice je 100 kn, a ako ih ostane na dan koncerta, cijena će biti 120 kn.