Ed Sheeran progovorio o lošim navikama svojem novom euforičnom ljetnom singlu
25. lipnja 2021.
Music Box (9744 Članci)
Podijeli

Ed Sheeran progovorio o lošim navikama svojem novom euforičnom ljetnom singlu

Ed Sheeran ponovno je u akciji. Nakon dvogodišnje stanke zbog turneje “divide” i rođenja kćeri Lyre Antarctice Seaborn, najdraža nam riđokosa pop zvijezda objavljuje novi euforični singl “Bad Habits”.

Ako ne računamo singl “Afterglow” koji je bio poklon fanovima, ovo je prvo službeno izdanje nakon “No. 6 Collaborations Project” iz 2019. godine. Sheeran je poznat po tome što sa svojom glazbom ne zaglavljuje u komfor zoni, što ponovno dokazuje novom pjesmom koja je up-tempo i koja vrišti “ljeto”. Napisali su je i producirali Ed Sheeran te njegovi dugogodišnji suradnici Johnny McDaid i FRED.

Ljetni singl dolazi u pratnji spota koji je režirao Dave Meyers (Billie Eilish, Kendrick Lamar), a u njemu se Ed pojavljuje kao vampir. Crnohumorni narativ spota predstavlja metaforu loših navika pa tako vampir Ed Sheeran divlja u spotu dok sunce ne svane.

Pjesma je premijerno uživo izvedena ovog petka u sklopu TikTok UEFA 2020 showa. Ako je pjesma “Afterglow” pola godine od izlaska i dalje među najslušanijim singlovima na hrvatskim radio postajama i u svijetu, nema sumnje da će i “Bad Habits” osvojiti radijski eter i streaming servise.