FOTOGALERIJA: Daleka obala povratničkim koncertom očarala Opatiju
26. lipnja 2021.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

FOTOGALERIJA: Daleka obala povratničkim koncertom očarala Opatiju

Na rasprodanoj Ljetnoj pozornici u Opatiji u petak, 25. lipnja odjekivali su svima poznati hitovi uz čarobnu atmosferu svima znane Daleke obale.

Svojim statusom jedan od najpoznatijih domaćih rock bendova priredili su noć za pamćenje. Iza nezaobilaznih i svima poznatih hitova ponosno stoji Daleka obala. Miljenici starije i mlađe generacije, u novom sastavu s pjevačem Jakšom Jordesom, raspametili su publiku kojoj nije nedostajalo plesa i veselja. Za rasprodani koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji tražila se ulaznica više, a publika nije mogla sakriti oduševljenje na koje se čekalo više od dvadeset godina.

Daleka obala koncert je započela pjesmom “Brodovi” s njihovog drugog albuma „Ludi mornari dolaze u grad“ koja je publici odmah dala naslutiti da ih čeka večer za pamćenje. Njihove najpoznatije pjesme poput, “14 palmi”, ‘Tonka”, “Morska vila”, “Sa mi je ža”, “Od mora do mora”, “80-e”, opjevali su zborski sa svojom publikom, a njihovi obožavatelji stvorili sunajljepše uspomene.

Uz novog frontmena, Jakšu Jordesa, Daleku obalu i dalje predvode Zoran Ukić na bubnjevima, Boris Hrepić – Hrepa na basu i Jadran Vušković na gitari.

Foto: Stephany Stefan

Također, sretnici koji su na vrijeme nabavili ulaznice za ovaj emotivni spektakl, mogli su uživati i u popratnim sadržajima koji su bend i organizatori priredili, pa su tako na Ljetnoj pozornici dobili veliko priznanje od diskografske kuće Dancing Bear – Platinastu ploču za live izdanje. Sudeći po reakcijama svih prisutnih, publika je disala zajedno s bendom, ekstaza se osjećala u zraku. Ovo je definitivno događaj koji se ne viđa svaki dan, a ujedno i dokaz da je publika željna čistih emocija, poznatih stihova i dobre zabave.

Daleka obala jedva čeka ponovo stati na pozornicu te vas poziva ovog ljeta na koncert u Šibeniku na tvrđavu sv. Mihovil. Koncert u Šibeniku željno iščekuje dalmatinska publika, a svoju ulaznicu možete na vrijeme kupiti putem sustava Eventim.

Foto: Stephany Stefan