Ivana Lovrić sama u novom atraktivnom retro spotu grupe Colonia
29. lipnja 2021.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Ivana Lovrić sama u novom atraktivnom retro spotu grupe Colonia

Grupa Colonia opet je oduševila novim filmskim spotom. Pjesma “Sama” dobila je i svoj pravi vizualni indentitet koji se nastavlja na prethodna dva singla “Doza” i “Manijak”.

Redatelj Dario Radusin pobrinuo se za pravu kratku trilogiju u kojoj kroz prva dva spota pratimo Ivanu Lovrić i njenog filmskog partnera Sandra Stanojevića u ljubavi i bijegu pred policijom, a efektni kadrovi obiluju akcijskim scenama koji su se savršeno uklopili u retro zvuk Colonije. U novom spotu Ivana Lovrić ostaje sama, no iako ovog puta nema akcijskih scena, pjesma je u rekordnom roku dobila brojne pohvale publike koja s nestrpljenjem čeka njihove koncerte.

Objavljeni singlovi naći će se na novom studijskom albumu Colonije koji Boris Đurđević, autor svih pjesama, priprema za jesen. Bit će ovo drugi studijski album na kojem je Ivana Lovrić u ulozi pjevačice. Album “Nova era” koji je najavio novu Coloniju objavljen je 2018. godine, nakon čega je objavljen i kompilacijski album “C’est la vie (acoustic)” s akustičnim obradama nekoliko najvećih hitova grupe Colonia.